2631400299 Ρωγών Ιωσήφ 8, Μεσολόγγι andvlachos@gmail.com
hero image
 
 
 
Dr ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ
Δασοτεχνικό Γραφείο | Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανία


Το δασοτεχνικό γραφείο μας, με επικεφαλής το δασολόγο - περιβαντολόγο MSc Ανδρέα Βλάχο, έχει έδρα στο Μεσολόγγι, αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα μελετών και εργασιών.

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε ζητήματα δασικών αμφισβητήσεων, φωτοερμηνείας αεροφωτογραφιών, διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος και χαρτογράφησης, διαχειριζόμενοι τις υποθέσεις σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με όπλα μας τη λεπτομερή γνώση της δασικής νομοθεσίας, την εξειδίκευση στη φωτοερμηνεία, καθώς και τον άρτιο τεχνολογικό μας εξοπλισμό, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και λύσεις σε κάθε σας ζήτημα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας εξυπηρετώντας το νομό Αιτωλοακαρνανίας και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

 


 

Ο Ανδρέας Βλάχος είναι δασολόγος - περιβαλλοντολόγος, ο οποίος φοίτησε στη Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών, στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Master of Science) στην Οικολογική διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος, του Τμήματος Βιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2006 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπονώντας Διδακτορική Διατριβή με θέμα: «Χλωρίδα Βλάστηση και Οικολογία του ορεινού συγκροτήματος των Βαρδουσίων». 

Καθ' όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς του, έχει τελέσει σημαντικό επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο, μέσα από σημαντικές συνεργασίες, συμμετοχή σε συνέδρια, εκπονούμενες μελέτες και δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Από το 2015 έως σήμερα, στο εργασιακό κομμάτι, ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με θέματα δασικών χαρτογραφήσεων, φωτοερμηνειών, δασικού δικαίου, θέματα αμφισβητήσεων εμπραγμάτων δικαιωμάτων, χρήσεων γης κλπ. 

 
 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του γραφείου μας.